2013-01-12 11:30:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ma tele van fantasztikus ötletekkel!

Napi horoszkóp január 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Mintha csak bal lábbal kelt volna fel: folyton megsértődik, mindenkivel csak kötözködni volna kedve. Pedig nincs igaza: a világ tele jó emberekkel, és önnek is van jó néhány jóakarója. Ön egy színes és lendületes egyéniség. Csak ne volna néha olyan harapós!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma különösen vigyázzon a szavakkal: akarva-akaratlanul megbánthatja a szeretteit, pedig mindig is ön volt a családi békesség őrzője. Legjobb, ha inkább háromig számol, mielőtt megszólal. De ha nagyon fontos a dolog, akkor inkább harmincig.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A legrosszabbkor kell a zsebébe nyúlnia, és ráadásul elég mélyre is. A januári hosszú, szürke időszak sem hat önre túl boldogítóan. A csoki nem megoldás, de ha nincs jobb ötlete… A szolárium műfénye is boldogíthatja.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Sok nyomasztó teher van a vállán, pedig önnek repülnie kellene. A meglepő a dologban az, hogy a terhektől is csak akkor szabadulhat meg véglegesen, ha képes kissé letenni őket, hogy szárnyalhasson a lelke. A magasból másképp látni.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy üzlettel kapcsolatos ügy zavarja, amelynek eddig nem volt képes pontot tenni a végére. Most eljött az idő: nem húzhatja tovább, muszáj lezárnia a dolgokat. Maga is meg fog lepődni, mennyire megkönnyebbül ettől.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A magánélete nagyon jól alakul: reményei szerint hamarosan végre több időt tölthet a családjával, a partnerével. A jó hangulata a gyermekeivel való kapcsolatán is meglátszik. Sokat nevethetnek ma együtt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kicsit úgy érzi magát, mint aki el van anyátlanodva. Nem találja a helyét, üresnek érzi a régi dolgokat, és mostanában semmi új nem keltette fel a figyelmét. Hiába van ön mellett a családja, most ez nem elég. Keressen egy jó könyvet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma nagyon jól érzi magát: az életet, és a jövőjét is reménytelibbnek látja, mint bármikor eddig. Talán valamilyen támogatást is kap, vagy találkozik valakivel, aki a segítségére lehet a közeli jövőben. Már a pozitív kisugárzása is elég, hogy változtasson.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kevés olyan ember van, mint ön, aki képes mindenben meglátni a szépet. Hiába, ön a szellem embere, és ez még akkor is így van, ha egyébként fizikai munkát végez. Ma se mulassza el, hogy az égre nézzen! Mutassa meg másoknak is!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön jól tudja, hogy az egészség, és a szeretet fontosabb, mint a pénz. Azonban, ha már annyira a minimumon van anyagilag, hogy a hónap közepére már semmi nem marad, akkor ez a bölcsessége kissé talmi.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Sok a súrlódás, veszekedés mostanában a kapcsolatában. Ez vagy abból adódhat, hogy ön egyre konokabb, vagy abból, hogy a kedvese egyre kevésbé engedékeny. Változniuk csak együtt lehet. Próbálják meg! Soha nincs késő!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma tele van fantasztikus ötletekkel, amik főként a munkájával kapcsolatosak. Lehet, hogy a családtagjai nem annyira értékelik ezt a fajta sziporkázását. Ámha az ötletességét az ebédfőzésnél kamatoztatja, azt annál inkább.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: